Energia femenina per al part

Una entrada de publicada el

Fa pocs dies vaig quedar amb una amiga per anar a veure unes fotografies. Vam arribar a la sala de les fotos i em va tapar els ulls.
Aleshores vaig començar a notar tres o quatre parells de mans que em tocaven. Lliscaven per sobre la meva roba. Silenci. Em tocaven el cap, el coll, les espatlles, l’esquena, el ventre. Eren mans càlides i amoroses. Em relaxaven, em feien sentir bé.

Així va començar el meu Blessing way: una celebració per honorar la dona que serà mare. Honorar el meu úter.

Durant una tarda les meves amigues em van fer reina. Em van fer feliç. Em van acariciar, abraçar, petonejar. Em van pintar la panxa. Em van transmetre els seus desitjos per la meva nova maternitat. Em van regalar amulets que les vinculaven amb mi i el meu úter. Em van fer massatges. Em van envoltar d’espelmes i música. Va ser una tarda de viatge cap a les profunditats del meu úter i les meves emocions.

Vaig riure, plorar, i em vaig sentir molt i molt estimada i acompanyada. Vaig fer fora les pors i els neguits. Em vaig relaxar i sobretot, vaig captar la seva energia femenina, positiva i amorosa.

No havia sentit mai a parlar dels Blessing ways, però resulta que hi ha països on està molt de moda. I crec que és una manera deliciosa d’acompanyar a una amiga en les últimes setmanes d’embaràs. El Blessing way ens dóna una oportunitat per transmetre el nostre amor, la nostra força, i les nostres experiències a la futura mare, i desitjar-li un part positiu i feliç.

Si teniu alguna amiga embarassada li fareu un gran regal organitzant una celebració d’aquest estil, i si esteu embarassades, doncs només cal que insinueu a les vostres amigues que heu llegit en un post que,….

Aquí teniu més informació:

Què és un Blessing way?

Idees per planejar un blessing way

Un llibre sobre blessing ways

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!