Entre padres e hijos

Una entrada de publicada el

Aquest llibre el tinc a la tauleta de nit des que el meu primer miniu va fer un any. El vaig rellegint de tant en tant per recordar les eines que van tan bé per a la bona convivència del dia a dia. Per fer una mica d’educació emocional casolana.
En Ginott és un psicòleg que va revolucionar el món de l’educació i de les relacions familiars als anys 70. En ell s’han inspirat altres llibre com: Com escoltar els teus fills perquè t’escoltin,…. i Padres liberados, hijos liberados.
Aquest llibre ens parla, entre d’altres de:

  • L’escolta
  • L’empatia
  • La disciplina: alternatives eficaces als càstigs
  • La paternitat-maternitat positiva
  • La gelosia
  • La seguretat emocional
  • El sexe i els valors humans

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!