Minius que parlen amb signes

Una entrada de publicada el

Feia temps que em venia de gust reprendre el tema de la llengua de signes per a nadons, i avui m’he dit a mi mateixa que era un bon dia. Va ser un dels temes inicials de miniueca, i avui vull fer-li un homenatge.

Vam començar a fer signes amb el miniu gran quan tenia 11 mesos, amb el mètode en francès de llengua de signes per a nadons, perquè en aquell moment no en vam trobar ni en castellà ni en català. Ara les coses s’han desenvolupat moltíssim i comença a posar-se de moda el tema.

Els recursos en castellà ja estan molt ben editats i recollits en llibres i DVDs, i fins i tot ja podem parlar d’una Llengua de signes catalana per a nadons!! Aquesta és la iniciativa d’una família catalana per fer arribar aquest mètode al màxim de famílies possible, oferint molts recursos gratuïts per aprendre’n. Perquè tal com diuen ells, és una eina per entendre millor els nostres petits i sentir-nos tots menys frustrats fins que la parla arriba. Per tant, és saludable per a tota la família, i molt divertit i emocionant!

I abans d’acabar aquesta entrada, us deixaré amb un vídeo que ens van fer a la nostra família en el que ens entrevistaven sobre la llengua de signes per nadons.Va ser molt bonic poder donar a conèixer la nostra experiència!

http://criatures.ara.cat/blog/2010/11/20/el-llenguatge-dels-signes-pels-nadons-al-criatures-tv/

 

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!