El niño ya come solo

Una entrada de publicada el

L’esperada traducció del llibre d’introducció als aliments sòlids “Baby-led weaning“, del que ja havíem parlat a Miniueca altres vegades.

Aquestes pediatres exposen el seu mètode amb senzillesa, claredat i solvència. Ens guien en el procés natural de la introducció d’aliments sòlids que la societat moderna ha transformat en un procés complicat i farragós, però que tenint clars alguns conceptes, pot resultar molt senzill.

No calen culleres ni triturats. Els nadons aprenen a menjar sòlids tots sols, experimenten i descobreixen d’una manera natural com fer-ho, a l’hora que això enriqueix el seu desenvolupament i enforteix la seva independència.

Els minius que comencen a menjar sòlids d’aquesta manera, desenvolupen ràpidament la capacitat de mastegar, i aguditzen les seves habilitats visuals i motores.

Els meus nens ho han fet així i ha sigut una experiència fantàstica. Sempre han gaudit menjant i hem tingut àpats relaxats i entretinguts. Primer amb les mans, i poc a poc, anant incorporant els coberts, han acabat menjant com ho fem els adults amb tota la naturalitat del món.

Us ho recomano!

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!