Documental “La educación prohibida”

Una entrada de publicada el

Aquesta setmana m’he emocionat en veure aquest documental que corre per la xarxa.

La Educación Prohibida és una pel·lícula documental que es proposa qüestionar les lògiques de l’escolarització moderna i la manera d’entendre l’educació. Això ho fa a través de la visualització d’experiències educatives diferents, no convencionals, que plantegen la necessitat d’un nou paradigma educatiu.

Què esperem de l’escola dels nostres minius? Com volem que els eduquin? Esperem disciplina, ordre, silenci, autocontrol, i avorriment, o esperem que s’impregnin de solidaritat, amor, empatia, creativitat, entusiasme i passió?

Perquè és com és el sistema escolar tradicional? I com són les escoles actives?

Mireu el documental i al·lucinareu!

 

 

Un comentari a “Documental “La educación prohibida”

  1. Pingback: Miniueca » Aclariments sobre el debat de l’educació

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!