Yoga para embarazo, parto y más

Una entrada de publicada el

Un llibre excel·lent per tenir a la tauleta de nit durant l’embaràs.
El ioga és molt recomanable durant tot el període de la maternitat perquè ens ajuda sentir-nos bé i a estar en forma, mantenint elàstica i forta la musculatura i exercitant la respiració. Aquest llibre a mi em va ajudar moltíssim a organitzar les meves sessions diàries de ioga. Els exercicis van evolucionant de manera progressiva amb la panxa, fins que arriba un moment en què ja surts de comptes i t’adones que estàs practicant les postures que et poden ajudar durant el part. Si ho fas de manera progressiva, com recomanen en el llibre, en el moment del part no hauràs ni de pensar en les postures perquè el teu cos les farà naturalment.
Les últimes pàgines del llibre estan dedicades al postpart. Totes les fotografies mostren a mares fent ioga amb els seus nadons. I això és un detall que m’encanta d’aquest llibre. Perquè és cert que quan acabem de parir el nostre miniu encara forma part de nosaltres, i necessita contacte continu. D’aquesta manera, aquest llibre ens ajuda a trobar maneres per poder fer una mica d’estiraments i exercicis incorporant el nadó.

No us el perdeu!

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!