Miniueca fa 2 anys!

Una entrada de publicada el

Avui celebrem que Miniueca ha fet 2 anys i ha arribat a les 100 entrades!

Durant aquests dos anys ha evolucionat de la mà de les meves maternitats i els meus fills, i s’ha fet gran. L’han visitat 4810 persones, generant un total de 7737 visites, que espero que hagin sigut profitoses.

Miniueca ja té un lloc d’honor a la meva vida familiar. M’acompanya tot el dia en el pensament i m’omple les nits de lletres mentre els nens dormen. Tinc la sort de gaudir moltíssim escrivint per Miniueca i poder transmetre la meva passió per la criança.

Les entrades que recordo amb especial tendresa són: els grups de mares bombolla, fatiga crònica, la generació de super dones, la simbiosi i, farem land art aquesta primavera.

Ara bé, el vincle emocional més intens el tinc amb el relat el meu miniu, i tots els altres contes de minius que he anat publicant des d’aleshores.

Avui que Miniueca fa 2 anys ho celebrem regalant-li un nou disseny. Un disseny més clar i operatiu. Un disseny de bloc madur.

Hi trobareu una organització per categories similar a l’anterior disseny però amb moltes millores, com per exemple:

  • l’accés a la secció de contes de minius, on trobareu els relats que escric inspirant-me en els infants.
  • l’accés a la secció de biblioteca, amb comentaris dels llibres que m’han enriquit i ajudat durant aquests anys.
  • la subscripció per mail per rebre un avís cada vegada que es publiqui una nova entrada.

I la gran novetat de la presència de Miniueca al Twitter!

Felicitats Miniueca!

I felicitats a tots vosaltres que ho heu fet possible!

4 comentaris a “Miniueca fa 2 anys!

  1. Moltes felicitats miniueca!!! i Núria, moltes gràcies per compartir amb nosaltres tantes experiències i coneixements sobre criança. A mi Miniueca també m’ha acompanyat d’una manera molt propera i especial durant aquests darrers 2 anys, ajudant-me a crèixer com a mare, oferint-me propostes interessantíssimes per fer amb els meus minius i emocionant-me amb els contes per a minius, que m’han arrencat les llàgrimes més d’una vegada.
    De debó Núria, moltes felicitats per Miniueca, és un blog excelent!!!

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!