Educació emocional des de l’úter

Una entrada de publicada el

Fa pocs dies vaig veure al programa Redes de l’Eduard Punset (rtve) un gran reportatge sobre les emocions dels nadons dintre el ventre de la mare. De com s’estressen quan s’estressa la mare, i de com aquest estrès es podria traduir en possibles trastorns en la vida del nen i de l’adult. L’Eduard Punset dóna un enfoc al tema molt científic entrevistant a Vivette Glover, una investigadora experta en psicobiologia perinatal.

Una de les conclusions a les que arriba Punset és que s’hauria de tenir més cura de l’estat emocional de les embarassades. I jo em dic; això és fantàstic! Però em sap greu que facin falta estudis d’aquest estil perquè la societat comenci a preocupar-se de l’estrès de les embarassades. En fi, més val això que res,…

Us passo el vídeo per si no havíeu tingut oportunitat de veure’l. Val molt la pena!

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!