Passejant per la blogosfera de minius

Una entrada de publicada el

…. i altres animals
És un blog divertit, amè i ple de sorpreses i idees interessants. El seu autor (m’encanta presentar-vos un blog relacionat amb minius que té un home per autor) és naturalista i pare, i ens apropa a la natura a través dels ulls i les vivències dels seus fills. Transmet molt de respecte i tendresa per la natura i per als minius. Us el recomano!

L’Elefant Trompeta
És un blog molt original i amb moltíssims recursos genials. M’encanten les il·lustracions i l’estètica del blog en general. Fa temps que el Trompeta corre per la xarxa. Va néixer per la voluntat d’una mestra d’educació infantil de fer un diari relacionat amb el món dels minius, i ara és tota una institució. Sempre recomana contes, pel·lícules, dibuixos, exposicions, botigues, joguines, llocs, anècdotes,… molt engrescadores.
Visiteu el Trompeta i ja veureu com us hi enganxareu!

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!