Ni rabietas ni conflictos

Una entrada de publicada el

Si ja coneixeu l’autora d’aquest llibre, la Rosa Jové, i n’heu llegit algun altre com Crianza feliz o Dormir sense llàgrimes, aquest nou llibre no us sorprendrà.

Ara bé, penso que és un llibre molt concís, amè i útil. Ens dóna consells pràctics a on poder-nos agafar quan tenim conflictes amb els nostres fills.

És un llibre per educar en la no violència, la calma i la serenor, al meu entendre. Després de llegir-lo ens queda molt clar que els castics, les bufetades, els xantatges, els crits, les amenaces i tota aquella conducta que se li assembli no només no ens ajuden quan tenim un conflicte familiar, sinó que empitjoren la situació, l’autoestima del miniu i el benestar de tots.

La Rosa Jové és partidària de tècniques de resolució de conflictes similars a les que fan servir les autores Adele Faber i Elaine Mazlish.  Sobretot insisteix en la tècnica dels 3 passos:  comprensió, educació i elecció. Pel meu gust és una molt bona tècnica! Funciona!

Si voleu saber-ne més, podeu llegir la sinopsis aquí.

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!