L’univers dels sostens de lactància

Una entrada de publicada el

Quan estem tot el dia pendents de la teta, els sostens es converteixen en un element essencial a la nostra vida.

Pel meu gust han de ser, sobretot, comodíssims, perquè els portem dia i nit, i els obrim i tanquem moltes vegades al dia. A més a més, també està bé que siguin molt bonics, perquè si els hem d’anar ensenyant per tot arreu cada vegada que el miniu ens demana teta,… millor lluir-los, no? I finalment, segons les recomanacions de l’Alba Padró (assessora de lactància i IBCLC) en el seu blog Som la llet, millor sense aros els tres primers mesos, perquè poden causar obstruccions i diverses molèsties. Ara bé, a part d’aquests petits detalls, n’hi ha de tots tipus, més sexys, clàssics, o esportius, i hi ha noies que fins i tot donen el pit amb sostens normals, baixant-los pel davant i llestos. Perquè estiguem donant el pit no cal que ens comprem els sostens més avorrits del món! Us recomano un article molt divertit del blog Som la llet que parla d’aquest tema.

Escric aquesta entrada amb la intenció de compartir amb vosaltres les adreces d’algunes botigues online interessants de sostens de lactància:

 • Mowgli: botiga catalana amb sostens de la marca Bravado, super còmodes i adaptables als canvis de talla. Són els meus preferits, comodíssims, sobretot en moments difícils com al final de l’embaràs, els primers dies amb la ingurgitació, i quan he tingut alguna obstrucció.
 • La fageda: botiga catalana amb sostens de cotó orgànic de la marca Lena i samarretes de tirants d’interior de la marca Glamourmon.
 • La mamavaca: botiga catalana amb sostens de la marca Carriwell, que semblen comodíssims i poden ser de cotó orgànic.
 • Amor Maternal: tenen més models diferents de la marca Carriwell.
 • Mimamásemima: tenen sostens de les marques Amoralia i Made in Femmes, les dues amb models sensuals i suggerents.
 • Mamisetta: tenen models divertits, de tots colors i moderns.
 • Boob: tenen models molt interessants i sexys. És una marca sueca, però fan enviaments a tot Europa.
 • HotMilk: una marca de Nova Zelanda amb sostens molt atrevits. Fan enviaments a tot el món.
 • Bella Materna: una marca dels Estats Units amb sostens suggerents i que semblen molt còmodes. També envien a tot el món.

Doncs res, mares lactants, companyes de llet, a posar ben sexys els nostres pits!!

(I ara que ve l’hivern, deixeu-me fer-vos una última recomanació: per què no comprar-nos samarretes de tirants interiors -de lactància- enlloc de sostens i així quan donem el pit i ens aixequem la samarreta no se’ns refreden els ronyons?)

7 comentaris a “L’univers dels sostens de lactància

 1. Ante todo gracias por mencionarnos… luego si me permite completar la información, añadir que también ofrecemos corpiños de lactancia, muy bienvenidos cuando llega el frío y representamos las marcas: Bella Materna (que menciona en su lista) y Mammae (un sujetador totalmente novedoso). Y Además hasta reyes las compras llegan a casa con sorpresitas!!!

  • Hola Belén,

   crec que ningú recomana dormir amb sostens,…. però si tens la mala sort -com jo- de rajar com una font cada vegada que el miniu mama, no tens gaire alternativa, perquè sinó, inundes el llit -i el nen- cada nit.
   I quan ens passa això, millor portar sostens ben còmodes, no?

 2. Gracias por el artículo, Nuria. Tomo nota, sobre todo del tema de las camisetas para el invierno, que con lo friolera que soy lo paso fatal cuando me levanto el jersey.

 3. M’has salvat la vida!! Porto + de dos anys donant la teta al meu nen i ara amb la nena ja no puc més amb els sostens aquests lletjos. I a les merceries no tenen res més!! Gràcies, gràcies, no hauria aguantat 2 anys més amb aquests defecios!!

  • M’encanta saber que Miniueca t’ha ajudat, Laura. Entenc el que vols dir, jo entre els meus dos fills ja porto 3 anys i mig de lactància i va arribar un moment que ja no podia més d’anar amb sostens amb els que no em sentia bé.

   Posa’t ben sexy! 🙂

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!