La Tenda Roja

Una entrada de publicada el

Seguint amb el tema del part, i aprofitant que s’apropa la Setmana Mundial per un Part Respectat (15-22 de maig 2011) , vull compartir amb vosaltres el descobriment de la Tenda Roja.

La Tenda Roja simbolitza l’úter matern. La Tenda Roja és una trobada de dones que han de ser mares o que ja ho són. És una trobada per parlar del part, per compartir experiències, alegries, pors, desitjos, traumes, i records.

Aquestes trobades es van iniciar als Estats Units el 2006, organitzades per l’associació BOLD, i s’han anat escampant per Europa els últims anys. El nom de les trobades prové del llibre “La Tienda Roja” de Anita Diamant.

Les properes Tendes Roges seran a Banyoles, el 21 de maig del 2011, i a Tarragona el 20 de maig del 2011. Sempre cal inscripció prèvia.

I aprofito també per fer difusió de la xerrada que hi haurà a Barcelona el proper 14 de maig del 2011, seguint el lema de la Setmana Mundial per un Part Respectat d’aquest any: Parir on, com i amb qui tu vulguis, i les activitats que hi haurà a Tarragona organitzades per l’associació Tecletes, al llarg de tota la Setmana Mundial per un Part Respectat.

Us animo molt a que participeu de tots aquests actes per gaudir i créixer com a mares i pares.

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!