Buscant l’embaràs,…. amb una mica de gràcia!

Una entrada de publicada el

Diguem-ho clar: follar buscant un embaràs dóna molt de morbo. O com a mínim les primeres vegades. Aquell dia que, després de molt parlar-ho amb la teva parella, de cop i volta a mitja acció (just en el moment en que caldria allargar el braç fins al calaixet de la tauleta de nit per agafar la gometa) li piques l’ullet i el convides a entrar lliurement per tirar endavant el projecte de família. Aquell primer dia la fogositat de la idea et fa sortir l’adrenalina per les orelles, després l’oxitocina t’omple tot el cos i fins i tot sents els focs artificials que et surten per tots els porus de la pell.

Però atenció, noies! La impaciència ens pot portar a situacions desagradables. Això del sexe buscant un embaràs és un joc molt llaminer però perillosíssim! Et deixes portar per l’emoció de la decisió i t’embarques en una cursa sense retorn amb el teu propi cos. No forceu el que no es pot forçar! Conserveu la calma, el misteri, la sensualitat, la màgia i sobretot, l’espontaneïtat. Perquè això de calcular el minut exacte de l’ovulació, fer la postura amb el millor angle de caiguda dels pobres capgrossos concursants al premi i, per acabar, fer la vertical durant vint minuts de cronòmetre no dóna morbo! Sinó que apaga fins a l’última espurna dels focs d’artifici.

No us desitjo per res del món que arribeu al moment fatídic en que un bon dia el vostre home us mira (o més aviat us parla mig adormit, donant-vos l’esquena) i us diu: carinyo, deixa’m tranquil, si us plau, que no puc més.

Per aquest camí no es va enlloc.

No feu com jo, que a la primera regla després de la gran decisió em vaig presentar a la ginecòloga estressadíssima perquè no ho havia aconseguit. Em va fer un somriure burlesc i em va dir que tornés al cap d’un any.

O sigui que molta paciència, tranquil·litat, sensualitat, i a gaudir del sexe!

3 comentaris a “Buscant l’embaràs,…. amb una mica de gràcia!

  1. Molt bon consell, Núria!!! Mentalitzeu-vos de que la cosa anirà per llarg i gaudiu al màxim del sexe sense preservatius… si us comenceu a posar nervioses, la màgia mor, apareixen l’estress i les depres quan ve la regla mes rera mes, el sexe esdevé una obligació, la parella se’n resenteix i el òvuls i els capgrossos no estan per la feina…
    L’Eloi va ser fruit d’inseminació artificial després de molts mesos intentant-ho i 4 inseminacions, i després de tenir-lo, mentres encara li donava el pit, ens vem quedar embaraçats de la Laia a la mínima de canvi i quasi sense buscar-la… així que no us estresseu, que l’estress és el pitjor dels enemics!!!

  2. Torno a llegir-me aquesta entrada trobant-me en la situació de buscar el tercer i difrutant cada dia amb la tranquilitat que les altres dues vegades no havia trobat! Shhhhhh, és un secret a veus!

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!