Accessoris per a bolquers de tela

Una entrada de publicada el

L’altre dia us vaig parlar de com i a on comprar bolquers de tela, però em vaig oblidar de parlar-vos dels accessoris.

A la majoria de botigues us intentaran vendre un “pack” d’accessoris per a bolquers de tela, per això són botigues!

Jo només trobo que són útils alguns d’aquests articles (però és clar, no he provat tot el que tenen a les botigues).

Aquí va la meva llisteta:

  • Galleda pels bolquers bruts (però “oju!!!” que les que hi ha a les botigues de bolquers de tela no sempre són massa pràctiques!!!). Nosaltres vam optar per fer servir una galleda d’escombraries normal i corrent, que tanca bastant bé i, sobretot, que té PEDAL. La majoria de vegades que canvies un bolquer, entre aguantar el nen i el bolquer brut, no et queden mans lliures, o sigui que considero imprescindible el detall del pedal.
  • Bosses de transport: fixeu-vos molt bé en què compreu! Crec que va molt bé tenir dues o tres bossetes on hi càpiga 1 o 2 bolquers bruts per portar a la bossa de passeig i també una bossa gran pels caps de setmana quan se surt fora de casa. Les bosses han de ser HERMÈTIQUES (la cremallera o similar és el millor) i IMPERMEABLES. Nosaltres a les botigues d’Internet catalanes o espanyoles no en vam trobar que complissin aquests dos requisits. Després de molta recerca, vam descobrir una botiga d’Estats Units que en tenen i són xulíssimes. Per a nosaltres són l’accessori imprescindible quan vols fer servir bolquers de tela.
  • Forros: Es posen entre el cul del nadó i el bolquer i així quan fa caca, es llencen directament al vàter i el bolquer queda pràcticament net . Són biodegradables i si només fa pipi, es poden rentar fins a 3 vegades abans de llençar-los. Quan comencen les caques sòlides són molt molt útils i t’estalvien molta feina i pudors.
  • Per rentar els bolquers:
    • Sals blanquejadores:  Van molt bé perquè els bolquers quedin blancs sense rastre de taques. Sempre millor les sals ecològiques, és clar, però les del supermercat també treuen taques.
    • Detergent: Es poden rentar amb una mínima dosi dels detergents convencionals (però no el de Marsella, i sempre millor que siguin detergents ecològics, és clar!). La ecobola sembla que no va bé, i en canvi, les anous de rentat van perfectes, no contaminen i no creen residus, tot i que això de que vinguin de tan lluny no és el més sostenible del món. Nosaltres sempre ho hem fet amb anous, aigua calenta (uns 60º) i sals blanquejadores i estem molt contents amb el resultat.

Vinga, a veure si us animeu amb el tema, que no és tan difícil com sembla!

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!