Comprar bolquers de tela

Una entrada de publicada el

Quan comences a ficar-te en el món dels bolquers de tela et perds en la seva immensitat. A internet es pot trobar tot tipus d’informació i moltíssimes botigues de tot el món on comprar-los . Hi ha tantes marques i botigues diferents que ens podem arribar a marejar. Hi ha qui prefereix comprar-los directament a Estats Units, o a França, o hi ha qui els compra directament a la pàgina web de la marca que els interessa. També es poden comprar en botiges generalistes d’internet, com Amazon, o de segona mà en diversos fòrums o subhastes com Ebay. De vegades fent aquestes dreceres ens podem estalviar molts diners. Però en general hem de comptar entre 10 i 20€ per bolquer i hem de tenir en compte que en necessitarem uns 20 per poder fer un cicle tancat (això sempre depèn del tipus de bolquer, de quan triga a assecar-se…).

N’hi ha de molts tipus i marques diferents. Jo faig servir els “todo en uno rellenables”, que em semblen els més pràctics, però hi ha gustos per a tot. El que us recomano és que us en compreu 4 o 5 de variats i proveu un temps per acabar de veure quins us convenen.

Com que no em ve de gust fer publicitat de cap botiga en concret, us deixaré algunes adreces de diferents botiges perquè trobeu vosaltres mateixos el que us vagi bé:

http://www.lafageda.com (tenen els primers bolquers fabricats a Catalunya!)

http://www.crianzanatural.com

http://www.renacuajos.com

http://www.instintomaternal.com

http://www.bebesecologicos.eurowintuecommerce.com

http://www.mowgli.es

http://www.yobio.es

http://www.lamamavaca.com

http://www.elositofeliz.com

http://www.olokuti.com

http://www.bebeagogo.com

Algunes d’aquestes botigues també tenen botiga física, o sigui que si viviu a Barcelona ciutat, a Castelldefels, a Castelló d’Empúries, o a Mataró podeu anar-hi en persona i demanar assessorament a les venedores. També hi ha botigues físiques que no fan venda per internet, com el mapu de Barcelona. Jo prefereixo comprar per internet, però quan no has vist mai un bolquer de tela va molt bé poder anar a una botiga i veure’ls i tocar-los per acabar de fer-te’n una idea.

Si algú coneix més botigues físiques on poder anar, en altres zones del territori, estaria molt bé que compartíssim les adreces entre totes.

2 comentaris a “Comprar bolquers de tela

  1. Pingback: Miniueca » Arxiu del Bloc » Accessoris per a bolquers de tela

  2. Pingback: Miniueca » Arxiu del Bloc » De peus a terra

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!