Un porc que menja

Una entrada de publicada el

Els escèptics de la llengua de signes, aquí teniu una prova comunicativa:

Un porc que menja!

El Martí ja domina uns 30 signes i es comunica amb entusiasme. L’altre dia li vaig dibuixar el porc que veieu a la foto i em va fer el signe de porc. Aleshores va agafar el color vermell, li va fer un gargot a la boca i va fer el signe de menjar!!! Al·lucinant! I per assegurar-se de què l’havia entès, es va girar cap a mi i me’l va tornar a fer.

De vegades també juga a estirar els ninots cap per avall i fer-los dormir (fa el signe de què estan dormint). I d’altres vegades està dibuixant ell solet i ens va fent el signe de tot el que dibuixa (per exemple, un cargol, o un cocodril….), encara que nosaltres només hi veiem gargots sense sentit. Sovint l’observem com s’explica un conte a ell mateix, sense que nosaltres estiguem presents, va xerrant i fent els signes de tot el que hi troba. I s’ho passa de bé!!!

Ens encanta descobrir el món interior del nostre fill que encara no té ni un any i mig!!!

Estem al·lucinats!

3 comentaris a “Un porc que menja

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!