El diari, un acompanyant imprescindible per a l’aventura

Una entrada de publicada el

Quan et quedes embarassada l’aventura comença. Sobretot si és el primer fill, la vida et canvia d’una manera que no et pots ni imaginar, se’t desperten racons de la teva pròpia ànima que ni sospitaves que existien. A mesura que passen les experiències de l’embaràs, el part, el post-part i la vida amb el teu nadó, va molt bé escriure un diari. Només amb una línia de tant en tant, t’ajuda a asserenar-te, a veure les profunditats amb distància. A més, és un gran aliat les nits d’insomni de l’últim trimestre de l’embaràs.

A mi em va anar molt bé portar un diari de tot el procés. M’ajudava a desfogar-me, a mirar-me les pors i els dubtes amb distància, i ara m’encanta llegir-ho. Vaig escriure fins i tot durant el procés de dilatació, entre contracció i contracció, amb molt mala lletra, és clar!

Durant tot aquest any que ha passat des d’aquell dia, he seguit escrivint. Ara el diari es basa més en com creix el meu fill i com descobreix el món. Tot va tan de pressa que crec que és un molt bon record deixar-ho plasmat en una pàgina.

Treu l’escriptora que tens a dins, que segur que t’anirà molt bé!

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!