Triar escola bressol

Una entrada de publicada el

Arribo tard! Ja s’ha acabat el període de preinscripció de les escoles bressol públiques de Barcelona. El dia 11 de juny surten les llistes. Però bé, per a tots aquells que us hagueu quedat fora, o pels que sigueu d’una altra localitat, o pels que us esteu plantejant portar el vostre miniu o miniua directament a una escola privada, o simplement per les que estigueu embarassades i no sabeu què fareu l’any que ve amb la criatura, aquí us deixo un video que ha fet la CEAPA (Confederación Española de Asociaciones de Madres y Padres de Alumnos) per aprendre a triar bé l’escola bressol.

Aquest vídeo planteja què hem de tenir en compte a l’hora de triar escola bressol, parla de diversos models educatius, de la importància d’aquesta etapa, i del que caldria evitar. Un altre dia ja parlarem de l’experiència de separar-nos del nostre fill quan hem de tornar a treballar, o de les alternatives a les llars d’infants o escoles bressol. De moment, comencem amb el vídeo.

Espero que us agradi i que us faci pensar molt!

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!