Ha nascut un blog

Una entrada de publicada el

Fa un any que sóc mare. Mare de debò, de carn i ossos. Mare d’un nen de gestos mesurats i mirada profunda que m’omple d’alegria a cada somriure. Em fa feliç. Des que sóc mare, però, he conegut la por, els dubtes, la culpa. La intensitat i profunditat d’aquests sentiments m’ha fet explorar i buscar solucions amb una energia nova, una energia de mare. Les nits sense dormir no m’han aturat i he llegit molts llibres i consultat moltes pàgines web sobre embaràs, part, lactància, criança, educació, salut,….

Aquí teniu el resultat: Miniueca.

Miniueca vol dir el “lloc dels minius”. I qui són els minius i les miniues? Doncs són els nostres fills i filles. Aquesta paraula tan deliciosa se la va inventar la meva neboda per anomenar el seu germanet. Trobareu un conte que parla del dia que ho va dir per primera vegada a la secció “contes de minius i per a minius“. En aquesta secció aniré afegint altres contes escrits per mi. Espero que us agradin!

A miniueca hi trobareu, també, algunes de les meves experiències al llarg d’aquest any, i els meus remeis (resultants d’una intensa recerca) per combatre les pors i els dubtes, com per exemple, com relaxar-nos quan ens angoixem perquè ens sembla que no tenim més llet, o perquè creiem que no fem bé el tema de l’alimentació complementària, o  perquè diríem que el miniu s’avorreix. També hi trobareu les meves opinions, que poden no sempre agradar a tothom, els meus recursos, com els passos burocràtics que s’han de seguir quan neix un fill. No pretenc donar lliçons a ningú, cadascú ha de fer el seu propi camí i anar descobrint recursos i solucions a cada pas del seu fill, però vull compartir la meva recerca de mare amb totes i tots els que estigueu interessats.

Així comença Miniueca, doncs, com un espai per compartir experiències i recursos de mare. Un espai per sentir-nos tots una mica més acompanyats. Un espai on tothom és benvingut, especialment les futures o noves mares o pares que busquen orientació, empatia, consol, respostes i idees per poder avançar amb pas ferm i serè, acompanyant el creixement del seu fill o filla.

Endavant!

7 comentaris a “Ha nascut un blog

 1. Pingback: Expolio Intelectual

 2. Hola! Et felicito per la iniciativa i pel blog. Jo sóc mare d’una nena de 4 anys i mig i estic a punt de repetir l’ experiència: tornaré a ser mare aquest octubre i d’un nen!Et dono ànims per continuar amb aquest projecte tan interessant…

  • Gràcies, Marta!
   I felicitats pel nen que esperes! Espero que gaudeixis del blog i que et sigui útil, encara que ja siguis una mare amb 4 anys d’experiència.

  • Hola Marta!
   Suposo que el teu nen ja ha nascut. Espero que tot hagi anat molt bé i que el que trobis en aquestes pàgines et sigui molt útil.
   Ànims amb el postpart!

 3. Fa poquet que he descobert el teu blog, i fa poquet també que sóc mare. T’agraeixo totes aquestes paraules que has escrit i que m’agrada tant llegir. Gràcies i endavant!!

Deixa un comentari

Enhorabona! Has arribat al final de l'entrada.
Ara és el teu torn de participar!